Tuesday, January 15, 2013

: dear 2013, give me back my strong heart :


ok, the first post for 2013. sudah belasan hari, tapi baru the first post. nampak nau busynyaa aku sampai tak sempat menaip. ok, tipu. bukan tak sempat, but super lazyyy. hewhew :) oke, here me go. this is about my 2013. i don't have the list of my 'azam tahun baru'. i just want this year will be better than before. just that simple. and i will try to be better person. sweet tween-ty ! *rasa macam dah tak sweet sangat actually.

this post actually about the feeling.*i got the fellingg, wuu huuu~ ok, please stop the nonsense.--' for the year before, 2012. should i use the past tense? euuwww. bajet. ok, bahasa melayu sudah. nak mula dari mana nie, errrr, kind of blurrr. before this, kawan-kawan aku semua anggap aku macam jenis tak kisah what is actually happen. aku lebih kepada 'i dont care'. macam tak ada perasaan. hati kering. and blurrry. haaa. macam tulah. example macam kalau classmates aku ada cakap lebih kurang je and agak pedas jugak apa yang dia cakap. aku just macam malas nak layan.

2012 jugak tahun yang aku broke up a.k.a clash a.k.a putus. a.k.a single a.k.a lonely. and segala jenis a.k.a. aku macam tak ada perasaan. i saw him with girl and girls. but, aku hanya dengan muka peace and 'oh, okay!'. kawan aku pon pelik. but tu semua waktu tahun 2012. now 2013. aku jadi super duper senang touching. aku macam dah kenapa ni. ahhhh. tak suka nya perasaan nie. pui. geli pulak ber'perasaan' bagai ni.  aku rasa menyesal pon ada. he's very nice guy. aku yang tak berapa cerdik buat dia macam tu. now, hamek kau ! aku rasa nak tumbuk je perempuan yang saja nak rapat-rapat dengan dia. haaaa, boleh macam tu? nice intro from 2013.

one of my friends said that maybe aku nak jadi seorang wanita. whattt? weh, sebelum nie aku wanita jugak laa. ==' just kind of childish jeee. and paling aku tak boleh belah aku sedih tengok cerita cartoon, coraline, aku rasa macam nak tumbuk je muka aku sendiri sebab tacing tak bertempat. gila weh gila. macam mana aku boleh berperasaan nie. tapi sedih laa cerita cartoon nie, it's about family. ada tak apa-apa tips bagi kurang or maybe hilangkan perasaan touching? ahhhhh, nak balik 2012 laa camni. gila kejap. --' #bye

i will always wait for u until the trauma gone. hekhek *gelak gedik



1 comment:

Gadis Desa said...

bw n baca2 entri..follow sni jga..

Close