Tuesday, November 27, 2012

: where is my helmet ? :

hellooo, hai, and heyyy ! nak taip ke tidak, nak taip ke tidak. padahal tengah taip.--' actually nak taip semalam tapi tenaga tak cukup nak menari-narikan jari atas keyboard. mana tak nyaaa, merempit dalam hujan sepoi-sepoi bahasa renyai-renyai, tak renyai jugak laaa and without helmet. ok, ini cerita past year tense. semalam lepaking dengan farah kejap. and semalam jugak laah benda yang merapu meraban berlaku. rasa macam , 'weh, apasal dengan aku hari ni. pffttt.' adakah disebab kan keluar rumah tanpa restu mak bapak. tak jugak sebab aku dah bagitau mak aku lah. kalau duduk uni yee aku tak bagitau, ngeh3. --'

waktu kat sanaa, kami hanya sempat makan plus tengok wayang. yang laen nyaaa sembang, sembang dan sembang. haaa, hamek kau. lamaa tak jumpaa kan. lama laa sangat. kalau dah habis diploma nanti aku tak  taw laa bila lagi nak jumpa kawan-kawan, lainlah kalau satu uni lagi waktu degree. oke stop, jauh lagi benda tu semua. ;) sekarang hanya cerita pasai #helmet. kasik hashtag sikit. hewhew.

dalam pukui enam. aku terus jalan lelaju pergi kat tempat aku letak moto and waktu tu hujan dah seghiaat sikit. and pergi je kat moto aku tengok helmet aku tak dak. aku cari-cari jugak kat area situ. tapi tak jumpaa. waktu tu dalam kepala aku nak rembat helmet orang, *jahat tak aku, tapi macam tak baek pulak. then aku just start motor and balek tak pakai helmet. dah la hujan. pedih bijik mato den. waktu kat jalan tu semua orang macam ushaaa pelik aku.

sedih giilaa, helmet tu baru lagi wehh, waaajaq betoi sapa yang curi, bukannya aku letak free-free atas moto, aku kunci dekat seat kot. sampai rumah aku terus bgtaw parent ak, and depa tanyaa habeh tu aku balek tak pakai helmet ke? aku cakap laa tak. and terpikir nak ambek orang laen punyaa. parents aku tanya lagi kalau ada polis guano? aku cakap jelaa yang helmet aku kena curik, boleh pulak cenggitu? hahaha. rasa ringan je kepala tak pakai helmet, tapi tangan aku lagi ringan kalau dapat si perembat busuk tuuu. tapi salah aku jugak letak lama-lama. konpom orang aim. hahaha, kbai~ helmet oh helmet.

macam tak seri pulak post tak dak gambar, letak gambar abang handsome saya. ngeh3. aeril zafrel <3 ~



1 comment:

Hidayatul Afzam said...

jom join GA saya http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html

Close