Saturday, February 2, 2013

Segmen : Jom Blogwalking


Nampak je Give Away cepat-sepat nak join. Terserlah kegelojohan aku kat sini. Tapi kalau tak ada orang gelojoh macam aku sape lagi nak memeriahkan Give Away ni? Errr, does it relates? *hentuk kepala kat dinding. Seriously, aku teruja dengan hadiah-hadiah yang awesome ni. Bersinar-sinar mata aku bila tengok list hadiah dia. Rasa macam ‘ahhhhh, nak nak nak!’ . Disebabkan hadiah dia yang awesome, aku gagahkan diri like page sponsor and blog yang terlibat. Honestly, done dengan semua syarat.

klik banner for joining

Dia tak suruh mention pun hadiah apa yang korang nak menang, tapi nak cerita jugak hadiah yang membuatkan mata aku hampir terjojol keluar and bagi aku semangat nak taip entry even tak ada input and boriinggg *macam selama ni ada input je. Hadiah yang tertarik menarik kau memang DABOM is.. 
Chiffon Cerutti (RED)

Red colour pulak tuuuu. *melting melting
Yang lain-lain tu cantik jugak, semua cantik. Macam kena pulak dengan tema dinner semester ni, Bollywood time! Kalau dapat chiffon ni tak yah keluar bajet, dah la tengah sengkek mengkek ni. Karang aku pinjam sari kariamma je kang. *kariamma tu cleaner india dekat fakulti kitorang, bau mereka sangat harum. 

Esok aku ada LDK, event di pagi Sabtu. Ahhhhh, malas nya. Wajib punya pasal terpaksa jugak mengheretkan diri dan lemak-lemak ke padang seawal jam lapan pagi. So, terpaksa aku melelapkan mata lebih awai. Kalau tak terlajak lah esok, dah la pukul lapan kan, baru ingat nak bermalas-malasan atas katil weekend ni. Cik Nabila, sila terharu saya korbankan masa tidur untuk update and join give away awak. *wink wink* #KBYE


6 comments:

nabila biela said...

tq join^^

shah miea said...

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye dear :)

Sharifah syazee said...

Bitdefender Internet Security 2013 ( 1 PC 1 Year ) for sale.Original key.Hanya RM20.pm me :)

SAM DIA said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

Close